DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

BAYIR VE ALTUNÇ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Batman’ın tanınan genç iş insanlarından Veysel Anıl Bayır, Köşk Agua Park havuz başında yaptığı düğün ile hayatını kentin saygın ailelerinden Altunç ailesinden Özlem Altunç’la birleştirdi.

BAYIR VE ALTUNÇ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Advert
10.09.2024 11:01
78
A+
A-

Sinema, iş dünyası, sağlık, sanat, kültür, basın, spor ve seçkin bir davetli topluluğunun katılım sağladığı düğünde, davetliler geç saatlere kadar gönüllerince Ozan Ümit’in söylediği birbirinden güzel Kürtçe ve Türkçe şarkılarla eğlenip bol bol halay çekti.

Veysel Anır Bayır ile Özlem Altunç çiftinin nikâh şahitliğini ise Türkiye’nin ve sinema Dünyasının yakından tanıdığı ünlü oyuncusu Numan Çakır, Tedaş Müdürü Serhat Öztürk, Op. Dr. Emire Oğuz, Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Zuhal Kılıç ve Medical Point Genel Müdür Yardımcısı Emine Kurşun Guntin yaptı. Evlendirme memuru nikâhtan sonra evlilik cüzdanını Tedaş Müdürü Serhat Öztürk’ten geline vermesini istedi. Kendilerini yalnız bırakmayan bütün davetlilere teşekkür eden Bayır ve Altunç ailesi bireyleri bütün misafirlerle tek tek ilgilendiler. Bayır ve Altunç ailesi yaptıkları açıklamada; “Bugün genç çiftimizin mutlu günlerinde sevenlerimizle düğünlerini yaptık. Darısı bütün bekârlarımızın başına.  Allah herkesten razı olsun.” diye konuştular. Öte yandan düğüne daha önceden planlanan programlarından dolayı katılım sağlayamayan üst düzey siyasetçiler, Bürokratlar, STK Başkanları, Belediye Başkanları ve iş dünyası da kutlama mesajı ve çiçek gönderdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.