DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

Otofinansör araç kredi merkezi açıldı

Batman’da ihtiyacı hissedilen Otofinansör oto araç kredi merkezi, Bahçelievler mahallesi Yıldırım sokak Çağdaş Medya Gazetesi bitişiğinde düzenlenen görkemli törenle açılışı gerçekleştirildi.

Otofinansör araç kredi merkezi açıldı
Advert
11.09.2024 12:15
10
A+
A-

Araç sahibi olmanın hayalini kuranların hayalini gerçekleştirdiklerini belirten Otofinansör Araç Kredi Merkezi Batman koordinatörü Veysi Arslan, otomobil almak isteyenler için artık hiçbir engelin olmadığını kaydetti. Sıfır ve ikinci el otomobil alımlarında düşük faizli kredi imkanı sunarak hayallerin gerçeğe dönüştüğünü kaydeden Arslan, “Otofinansör Araç Kredi Merkezi piyasada sınırlı yaş guruplarına verilen kredi imkanlarını daha ileriye çekerek 15 yıla kadar kredi imkanı sunuluyor. Otomobil sahibi olmak isteyenler sadece nüfus cüzdanı ve alacakları araç ruhsatıyla merkezimize müracaat etmeleri yeterli. Başvurularının ardından kısa sürede kredi işlemleri sonuçlandırıyoruz. Bankalar en fazla 5 yaşındaki araçlara ve üstündeki 2019 model araçlara kredi sağlıyor. Merkezimiz 2010 model arabalara da düşük faizli kredi imkânı sağlıyoruz” dedi.
TİCARİ ARAÇLARA UZUN VADELE KREDİ…
Ticari araçların tamamına kredi imkanı sağladıklarını belirten Arslan, “Limited şirketi olan firmaların tüm araçlarına yüzde 80 kredi imkanı, kasko değeri 400 bine kadar olan araçlara yüzde 70 kredi, kasko değeri 400 bin ile 800 bin olan araçlara yüzde 50 kredi ve kasko değeri 800 bin TL üzeri araçlara da yüzde 30 kredi imkanı sunuyoruz. Ticari araçların tamamına kredi imkânı sağlıyoruz. Kredi kartı ve senetli satış sistemi ile vatandaşlarımızı araç sahibi yapıyoruz. Ayrıca kredilere 12, 24, 36 ve 48 ay vade seçenekleri de bulunmaktadır” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.