DOLAR
34,0242
EURO
38,0228
ALTIN
2.827,57
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

BOĞAZİÇİ KOLEJİ  PETROL-İŞ SENDİKASI PROTOKOL İMZALADI

Özel Batman Boğaziçi Koleji ile Petrol-iş sendikası arasında işbirliği protokolü imzalandı.

BOĞAZİÇİ KOLEJİ  PETROL-İŞ SENDİKASI PROTOKOL İMZALADI
Advert
16.09.2024 11:30
6
A+
A-

Protokol kapsamında Özel Batman Boğaziçi Koleji, Türkiye Petrol Kimya Lastik işçileri Sendikası (PETROL-İŞ) üyelerinin çocukları ve referans olacağı yakınları için %20 indirim uygulanacak. Ayrıca iki kurum arasında nitelikli işgücü elemanı yetiştirme ve staj konularında da işbirliği yapma kararı alındı. Protokolü Türkiye Petrol Kimya Lastik işçileri Sendikası adına Veysel Kartal ile Özel Batman Boğaziçi Koleji adına Okul Müdürü Sait Batti imzaladı.

Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (PETROL-İŞ) adına Veysel Kartal ,’’Batman’ın önemli eğitim kurumlarından Özel Batman Boğaziçi Koleji ile indirim protokolünü imzaladık. Üyelerimiz ve referans olacağı yakınları koleje kayıt için gittiklerinde konsey üyesi olduklarını belirterek yüzde 20 indirimden faydalanabilirler. Özel Batman Boğaziçi Koleji Müdürü Sait Batti ve kolej yönetimine, sendikamıza uyguladıkları indirimden dolayı teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

Özel Batman Boğaziçi Koleji adına Okul Müdürü Sait Batti ,’’ Okulumuz Elektrik- Elektronik ve Sivil Havacılık alanlarında eğitim vermektedir. Okulumuzdan mezun olan öğrenciler üniversiteye yerleşirken Önlisans bölümlerini tercih ederse ek puan almaktadır. Yabancı dil ağırlıklı eğitim vermekteyiz. Okulumuzda aldıkları eğitim sürecinde öğretmen -öğrenci ve veli işbirliği içinde öğrencilerimizi en iyi şeklide hayata hazırlamaktayız. Ayrıca okulumuzdan mezun olan öğrencilerin mezuniyet sonrasında istihdam konusunda da yardımcı olmaktayız .

Bu Okulda; İş Var,Gelecek Var,Üniversite var,Disiplin Var,İlgi Var,Okurken Maaş var,Teknoloji Var,Yurtdışı Var,Spor Var,Hayat Var, Son Kontenjanlar Geç Kalmayın.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.