DOLAR
34,0137
EURO
38,0407
ALTIN
2.829,67
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

ASKO’NUN MİSAFİRİ EMNİYET MÜDÜRÜ KABA’YDI

ASKON, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile Aylık Geleneksel Buluşma Toplantısında Bir Araya Geldi

ASKO’NUN MİSAFİRİ EMNİYET MÜDÜRÜ KABA’YDI
Advert
16.09.2024 11:54
6
A+
A-

Batman ilinin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği geleneksel buluşma toplantılarında, farklı sektörlerden iş insanlarını bir araya getirerek, sektörün ve şehrin gündemini ele alan ASKON Batman Şubesi, bu ayki toplantıda, şehrin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında önemli bir rol üstlenen Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile bir araya geldi.
İş dünyasının güvenlik beklentileri ile iş dünyası ve emniyet teşkilatı arasındaki iş birliği ve koordinasyon konularının masaya yatırıldığı toplantıda Emniyet Müdürü İbrahim Kaba ile Batman’ın güvenlik ve ekonomik gelişimi üzerine değerli fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, Batman’ın huzur ve güvenliği için iş dünyası ve emniyet güçlerinin ortak çalışmasının önemi vurgulandı.
Toplantıda asayiş, trafik ve benzeri konular hakkında bilgilendirmelerde bulunan, ayrıca toplumla iş birliği içerisinde gerçekleştirilecek olan projelerden, güvenliği artıracak olan sosyal programlardan ve iş adamlarının emniyet teşkilatıyla nasıl daha etkili bir şekilde iş birliği yapabileceğinden bahseden Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, üyelerin görüş ve önerilerini dinleyerek kendileriyle yakın iş birliği içerisinde çalışmayı hedeflediklerini ve her konuda iş insanlarının önerilerine açık olduklarını belirtti.


ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman NASIROĞLU ise yaptığı konuşmada, derneğin misyonu ve etkinlikleri hakkında katılımcılara bilgi verdi. İş dünyası ve yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yapan Başkan Mehmet Selman NASIROĞLU bu tür buluşmaların hem iş ilişkilerini güçlendireceğini hem de güvenlik standartlarının yükseltilmesinde destek olacağını ifade etti. Mehmet Selman NASIROĞLU, ASKON Batman Şubesi olarak, bu tür etkinliklerle üyeleri arasında dayanışmayı artırmayı, üyeleri ve yerel yöneticiler arasında sinerji oluşturmayı ve şehrin gelişimine katkıda bulunmayı hedeflemekte olduklarını bu vesile ile Batman’ın gelişimi ve kalkınması için düzenledikleri etkinliklere devam ederek iş dünyası ile sektörel paydaşlar arasında köprü görevi görmeye devam edeceklerini belirtti. ASKON Batman Şube Başkanı Mehmet Selman NASIROĞLU sözlerini, “Yapılacak iş birlikteliklerini, yerel ekonominin güvenli bir şekilde büyümesine katkı sağlamak adına önemli bir adım olarak değerlendiriyoruz.” şeklinde tamamladı.
Toplantı, karşılıklı iyi niyet temennileri ve iş birliği mesajları sonrasında plaket takdimi, ASKON’a katılan yeni üyeler için rozet takma etkinliği ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.