DOLAR
34,2822
EURO
37,2128
ALTIN
2.980,73
BIST
9.052,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Hastane için gözler Savunma Bakanlığında

Batman’daki sağlık yatırımlarının hızla devam ettiğini belirten Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, 1968 yılından beri hizmet veren İluh Devlet Hastanesinin modern bir kampüse kavuşması için Milli Savunma Bakanlığı’ndan hastanenin bitişiğinde bulunan arazileri için talepte bulunduklarını kaydetti.

Hastane için gözler Savunma Bakanlığında
26.09.2024 11:00
5
A+
A-

“İLUH İÇİN ARAZİ TALEBİNDE BULUNDUK”

Göreve başladıkları günden itibaren Batman’daki sağlık çalışmaları için gecesini gündüzüne kattığını kaydeden Sağlık Müdürü Canpolat, Batman Medya Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. 1968 Yılından beri hizmet veren İluh Devlet Hastanesinin yeni bir kampüse ihtiyacı olduğunu belirten Müdür Canpolat, “Milli Savunma Bakanlığı’ndan hastanenin bitişiğinde bulunan arazileri için talepte bulunduk. Talep olumlu sonuçlanırsa toplam 21 dönüm üzerinde bir alanımız olacak. 100 Yatak kapasiteye sahip olacak yeni kampüsle birlikte İluh Devlet hastanemiz ferah acil poliklinikleriyle birlikte mükemmel bir projeyle taçlanacak. Şehrin orta merkezine yapılacak olan bu yatırımla birlikte Batman sağlıkta bir ivme daha kazanacak” dedi.

ONKOLOJİ MERKEZİ EKİM AYINDA AÇILIYOR…

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde yapılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezinin (OTTM) yüklenici firmadan önümüzdeki hafta teslim alacaklarını belirten Müdür Canpolat, “Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezimizi Ekim ayının içerisinde hizmete açacağız. Pet CD ve Linac techizatlarımızın gelmesiyle birlikte yılsonu itibariyle merkezimiz tam teşekküllü olarak hizmet verecek” diye konuştu. Eylül ayında yapılan doktor atamalarıyla birlikte istenen doktor sayısına kavuştuklarını kaydeden Canpolat, “Şu an itibariyle eksik doktorumuz yok. Yan dallarda ikinci doktor olması için çabalarımız sürüyor. Son atamalarda 95 pratisyen ve 11 uzman doktorumuz göreve başladı” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.