DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

YRP 2 BELEDİYE BAŞKANI PARTİLERİNDEN İSTİFA ETTİLER….

YRP 2 BELEDİYE BAŞKANI PARTİLERİNDEN İSTİFA ETTİLER….
02.10.2024 11:22
7
A+
A-

SON DAKİKA…

YRP 2 BELEDİYE BAŞKANI PARTİLERİNDEN İSTİFA ETTİLER….

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA

Beşiri belediye başkanı Alpaslan KARABULUT ve Balpınar belediye başkanı İmadeddin EKMİŞ Yeniden Refah Partisinden istifa ederek BAĞIMSIZ olarak Belediye Başkanlığı görevini yürüteceklerini duyurdular. Karabulut ve Ekmiş yaptıkları açıklamada Beşiri halkı ve Balpınar halikının talepleri doğrultusunda hemşerileri ile beraber çıktıkları bu yolda ortak düşünce ve akılla hareket ettiklerini söylediler. Halkımızdan gelen talep ve çağrılara daima öncelik gösterdiklerini vurgulayan başkanlar bu geçen süre içerisinde halkla sürekli beraber istişare içerisinde hareket ettiklerini onlarla olan gönül birlikteliklerine her zaman sadık kalacaklarını söylediler. Bununla birlikte bizden sevgisini esirgemeyen halkımız için en doğru zeminde hizmet ve çalışmalara devam edeceklerini belirttiler. Halkımızdan gelen bütün istek ve talepleri aldık ve her zaman halkımızdan gelen taleplere çare olmaya çalışacağız.


Beşiri halkı ve Balpınar halkına daha iyi hizmet verebilmek için halkımızla istişare edip birlikte aldığımız ortak kararla Belediye Başkanlığı görevine Bağımsız olarak devam etme kararı aldıklarını söylediler. İlçemize ve beldemize daha iyi hizmet ve yatırımların olabilmesi için ilçemizin ve beldemizin geleceğinin konuşulması adına aldığımız bu karar en ince ayrıntısına kadar halkımızın görüşleriyle desteklenmiştir. Halkımızla beraber Almış olduğumuz bu kararımızın hayırlara vesile olması dileklerimizle kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.