DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

ŞANSİ CAMİ VE MEDRESELERİ ZİYARET ETTİ

BATMAN AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ’DEN CAMİLER ve DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA:

ŞANSİ CAMİ VE MEDRESELERİ ZİYARET ETTİ
03.10.2024 16:52
7
A+
A-

BATMAN AK PARTİ İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ’DEN CAMİLER ve DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA:

Dinimiz İslam, “Camiler, Allah’ın en çok sevdiği yerlerdir.” (Hadis-i Şerif) diyerek, camilerin ruh ve irfan kaynağı olduğunu belirtir.

“Kim bir hidayet rehberi olursa, onunla gelenlerin sevaplarından hiçbir şey eksilmeden onlara da sevap verilir.” Hadisi Şerifini şiar edinmiş Din Görevlilerimiz ise; yalnızca dini bilgileri aktarmakla kalmayıp, aynı zamanda toplumda moral ve etik değerlerin yükseltilmesinde önemli bir rol oynamaktadır.

Her yıl Ekim ayının ilk haftasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası, dinimizin ve toplumsal hayatımızın temel taşlarını oluşturan camilerin ve din görevlilerinin önemini vurgulamak amacıyla düzenlenmektedir. Ama sadece bu hafta değil; her zaman camilerin yalnızca ibadet yerleri değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel buluşma noktaları olduğu gerçeği unutulmamalıdır.

Camilerimizin, sosyal hizmetlerdeki rolü, eğitim faaliyetleri ve toplum üzerindeki olumlu etkileri hakkında farkındalık yaratmak için tüm vatandaşlarımızı camilerimizi ziyaret etmeye ve din görevlilerimizin emeklerini takdir etmeye davet ediyoruz. Birlikte, manevi ve kültürel değerlerimizi daha da güçlendirebiliriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.