DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Başkan Arslan, Türk Dünyası Şair ve Yazarları ile STK’larını Kahvaltıda Ağırladı

Türk Dünyası’nın önemli şair ve yazarları ile kahvaltıda bir araya gelen Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türk kültürü ve edebiyatının korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaptı.

Başkan Arslan, Türk Dünyası Şair ve Yazarları ile STK’larını Kahvaltıda Ağırladı
16.10.2024 09:51
6
A+
A-

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, Türk Dünyası’nın önemli şair ve yazarları ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarını partisinin genel merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. Arslan, geçtiğimiz günlerde katıldığı Türk Dünyası Yazarları Fuarı’nda şair ve yazarlara bir kahvaltı buluşmaya davet etmişti.

Kahvaltı programında, Türk kültürü ve edebiyatının korunması ve gelecek nesillere aktarılmasının önemine değinen Arslan, şair ve yazarların bu süreçteki öncü rollerini vurguladı. Arslan, konuşmasında “Türk Dünyası’nın edebiyatçıları ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir arada olmak, kültürümüzü canlı tutma konusunda büyük bir fırsat. Bu bağların güçlenmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. STK temsilcilerinin de hazır bulunduğu programda, kültürel iş birliklerinin güçlendirilmesi adına görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Arslan, bu tür etkinliklerin geleneksel hale getirilmesi gerektiğini belirterek, Türk Dünyası ile bağların daha da kuvvetlendirilmesi adına çalışmaların süreceğini söyledi. Program sonunda Arslan, katılımcılara teşekkür ederek, Türk kültürünü yaşatmak ve yaymak adına Yeni Yüzyıl Partisi’nin her zaman bu tür faaliyetlerin yanında olacağını dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.