DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

ALTINORDU FUTBOL OKULU, GAZİANTEP’E ÇIKARMA YAPIYOR

Batman’da açıldığı günden bu yana, alt yapıya verdiği önemle tanınmaya başlayan ‘Batman Altınordu Futbol Okulları’ Gaziantep’te yapılacak olan turnuvaya katılım sağlayacak.

ALTINORDU FUTBOL OKULU, GAZİANTEP’E ÇIKARMA YAPIYOR
17.10.2024 09:04
196
A+
A-

Batman’da açıldığı günden bu yana, alt yapıya verdiği önemle tanınmaya başlayan ‘Batman Altınordu Futbol Okulları’ Gaziantep’te yapılacak olan turnuvaya katılım sağlayacak.

Batman’ın gözdesi haline gelen Altınordu Batman Futbol Okulu yükselişini sürdürüyor. Türkiye’nin en iyi ve Avrupa’nın ise sayılı futbol okulları arasında bulunan Altınordu Futbol Okulları turnuvalar düzenlemeye devam ediyor. Altınordu Batman Futbol Okulu 19 Ekim 2024 Cumartesi günü Gaziantep’te düzenlenecek futbol turnuvasında boy gösterecek. Altınordu Futbol Okulları her bölgede en az 30 turnuva düzenlemeyi planlıyor.

ALTINORDU’DA TECRÜBELİ ANTRENÖRLER ÇALIŞIYOR

Altınordu Futbol Okullarının başında ise ilimizin yakından tanıdığı Petrolspor’un eski kaptanlarından Halil Aşut başta olmak üzere, yine Batman sporunun tanınan ve başarılı isimlerinden Abdullah Uçak, Sergen Başakçı, Emrah Toprak ve Ali Osman Uçak görev alıyor. Takımın Halkla ilişkiler birimine ise Zeki Bayram bakıyor. Altınordu Futbol Okullarının Gaziantep’te düzenleyeceği turnuvanın alt yapıdaki Batmanlı gençler için büyük önem arz etiğini belirten Abdullah Uçak, hedeflerinin Türkiye’nin Süper Lig takımlarının alt yapılarına sporcu vermek olduğunu söyledi. Uçak yaptığı açıklamada; “Batman’da örnek ve başarılı bir futbol okulu olduk. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Gaziantep’te düzenlenecek futbol turnuvasına 36 alt yapı sporcumuz ile katılım sağlayacağız. Amacımız sporcularımızın ilerde Süper Lig, Avrupa ve Millî takımda oynamalarını sağlamaktır. Bunun için uzman ve tecrübeli bir kadro ile çalışıyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.