DOLAR
34,2421
EURO
37,2244
ALTIN
2.987,24
BIST
8.859,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
20°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Batman Gençlik Merkezinde düzenlenen Türkiye Münazara Ligi İl Seçmeleri, lise ve üniversite kategorileri de yapıldı.

TÜRKİYE MÜNAZARA LİGİ FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU
17.10.2024 12:16
26
A+
A-

Büyük heyecana sahne olan Gençler, bilgi ve ikna becerileriyle bölge finallerine katılma hakkı kazandı.

Türkiye Münazara Ligini önemsediklerini ve desteklediklerini belirten Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezi salonunda gerçekleşen Türkiye Münazara Ligi Batman İl Seçmeleri, lise ve üniversite kategorilerinde gençlerin bilgi ve ikna becerilerini sergilediği büyük bir organizasyonla tamamlandı. Batman Gençlik Merkezi’nde düzenlenen bu etkinlikte lise ve üniversite öğrencileri kıyasıya rekabet ettiler. Öğrenciler, bilgi, tartışma ve ikna yeteneklerini sergileyerek, bölge finallerine katılma hakkı kazandı. Bütkün takımları tebrik ederim.” diye konuştu.

DERECE GİREN TAKIMLAR

Turnuvada lise kategorisinde Batman Anadolu Lisesi takımı birinci olurken, aynı lisenin ikinci takımı ikinci, Batman Fen Lisesi üçüncü ve yine Fen Lisesi ikinci takımı dördüncü oldu. Üniversite kategorisinde ise Gönüllüler takımı birinci, Batman Gençlik Merkezi ikinci, Batman Üniversitesi üçüncü ve İİF takımı dördüncü sırada yer aldı. Dereceye giren takımlar bölge finallerine katılma hakkını elde etti.

FİNALLER ÇEVRİMİÇİ OLARAK YAPILACAK

21 Ekim – 11 Kasım 2024 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecek bölge finallerinde Batman ilimizi temsil edecek takımlar, turnuva için hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye finali ise 28 Kasım – 2 Aralık 2024 tarihlerinde Mersin’de Mehmet Akif Ersoy ve Fatih Sultan Mehmet Gençlik Kamplarında yüz yüze gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.