DOLAR
34,2371
EURO
37,0363
ALTIN
3.017,13
BIST
8.848,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

Batman Siirtliler Derneği’nden Öğrencilere Kış Yardımı

Batman Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bölgemizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Batman Siirtliler Derneği’nden Öğrencilere Kış Yardımı
22.10.2024 14:20
11
A+
A-

Dernek, Veysel Karani Vakfı, Sefa Kur’an Kursu, Bedevioğlu Kur’an Kursu ve Molla Hüseyin Medresesi’nde eğitim gören öğrencilere kışlık kıyafet yardımı yaparak, daha sıcak bir kış geçirmelerine vesile oldu. Dernek Başkanı Nurettin Demir, yapılan bu anlamlı yardım çalışması hakkında şunları söyledi: “Zor koşullarda dini eğitim gören öğrencilerin kıyafet ihtiyaçlarını karşılamak bizim için büyük bir mutluluktur. Bu mutluluğa ortak olan tüm arkadaşlarımıza ve hayırseverlere teşekkür ediyoruz.” Batman Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bölgede sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı artırmayı hedefleyen çalışmalarıyla tanınırken, bu kış yardımı da öğrenciler ve aileleri için büyük bir rahatlama sağladı. Dernek, kış aylarının soğuk yüzüne karşı dayanışmanın sıcaklığıyla topluma katkı sunmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.