DOLAR
34,0033
EURO
37,8557
ALTIN
2.819,96
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
25°C
Cuma Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

İŞ İNSANI KÜÇÜKLER’DEN ‘KARADENİZ TATİL KÖYÜ PROJESİ”

Türkiye’nin yakından tanıdığı genç iş insanı Yakup Küçükler Artvin’in Borçka ilçesinde, ‘Karadeniz Tatil Köyü’ projesi için gerekli alt yapı ve finansal çalışmalarını tamamladı.

İŞ İNSANI KÜÇÜKLER’DEN ‘KARADENİZ TATİL KÖYÜ PROJESİ”
Advert
30.06.2024 20:46
10
A+
A-

Güçlü bir ekiple kısa zamanda yapacağı tatil köyünde, ‘Kendi ekseninde 90 derece dönen Bungalov evler’ yapacaklarını belirten iş insanı Yakup Küçükler, Türkiye’de ses getireceklerini söyledi.

“FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK”

Projelerinin isminin ‘Karadeniz Tatil Köyü’ olacağını belirten iş insanı Yakup Küçükler; “Uzun zamandan bu yana Karadeniz bölgesinde ekibimizle tatil köyü projemiz için fizibilite çalışmaları yapıyorduk. Artvin’in Borçka ilçesinin en güzel bölgesinde projemizi hayata geçireceğiz. Bizzat işin başında olacağım için9 hiçbir masraftan ve birinci sınıf malzeme kullanmaktan çekinmeyeceğiz. Projemiz daha lansmlanı yapılmadan büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. “ diye konuştu.

“HERKESİN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Karadeniz Tatil Köyü projesiyle herkesin tatil hayallerini gerçekleştireceklerini belirten genç iş insanı Yakup Küçükler; “Bu tür binaların betona göre çok düşük bir fiyata sahip olması, pahalı bakım gerektirmeden uzun süre kullanılabilir. Sıcak ve sevecen bir görünüme sahiptirler. Güneşin etkilerine karşı maksimum koruma sağlar. Hızlı ve kolay bir şekilde yapılabilir ve ekolojik bir alternatif olması bakımından çok rağbet görmeye başladı. Yapacağımız Bungalov evler, doğal ve yeşilliklerle çevrili alanlarda olacak. Doğayla iç içe bir yaşam sunacağız. Genellikle geniş iç mekânlara ve modern olanaklara sahip olan bungalov evler, konforlu bir yaşam sunuyor. Bungalov evlerin en önemli faydalarından biri, geniş ve ferah iç mekânlara sahip olmalarıdır. Fiyatlarımızı kısa zamanda açıklayacağız. Türkiye’den en iyi evleri en iyi fiyata bizim yapacağımızı herkes görecektir.” diye konuştu.

Advert

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.