DOLAR
34,0588
EURO
37,9416
ALTIN
2.801,30
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Advert
Advert

“Proje ofisi kente vizyon katacak”

Batman Valisi Ekrem Canalp, Valilik bünyesinde faaliyet yürüten proje ofisini ziyaret etti.

“Proje ofisi kente vizyon katacak”
Advert
14.08.2024 08:39
4
A+
A-

Proje ofisi koordinatörü Kadir Çiftçi’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Canalp, görevli personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Gazetecilere açıklamada bulunan Canalp, Batman Valiliği proje ofisinin 11 ay önce kurulduğunu belirtti.

“PROJELERİMİZE ONAYLAR GELİYOR”

Proje ofisinin çalışmalarına ilişkin bilgilendirmelerde bulunan Canalp, “Proje ofisi şu anda 27’si uluslararası 107’si de ulusal olmak üzere projelerini hayata geçirdi. Pek çok kuruluştan da projelerimize onaylar gelmeye başladı. En güzel tarafı da şu buradaki proje ofisimiz sadece proje yapan bir ofis değil aynı zamanda kentteki pek çok kuruluşa da proje anlamında rehberlik eden, onlara aynı zamanda eğitim desteği veren bir koordinasyon merkezi haline 11 aylık dönem içerisinde dönüşmüş olmasıdır. İlerleyen süreçler içerisinde gerek tarım da gerek sanayide gerek hizmetler sektöründe ihtiyaç duyduğumuz her alanda proje ofisimiz geleceğe yönelik her türlü yatırımda Batman’ın önünü açmaya, Batman’a vizyon katmaya devam edecek.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.