DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

2500 ÖĞRENCİYE 5 BİN TL’LİK EĞİTİM VE KIŞLIK SETİ

Hayrat İnsani Yardım Derneği Batman, Bitlis, Siirt ve Şırnak illerinin sınır köylerinde ihtiyaç sahibi 2 bin 500 öğrenciye 5 bin TL değerinde eğitim ve kışlık giyim seti yardımında bulundu.

2500 ÖĞRENCİYE 5 BİN TL’LİK EĞİTİM VE KIŞLIK SETİ
29.09.2024 21:11
77
A+
A-

Batman, Bitlis, Siirt ve Şırnak’ta toplam 25 köyde daha önce tespit edilen yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımın yapıldığını belirten Hayrat İnsani Yardım Derneği Batman Şube Başkanı Abdullah Temiz, yapılan yardımların ilaç gibi geldiğini söyledi. Bütün yardımları tek tek evlere ve okullarda adrese teslim dağıttıklarını belirten Hayrat İnsani Yardım Derneği Batman Şube Başkanı Abdullah Temiz, desteklerinin devam edeceğini belirterek, katkı sunanlara teşekkür etti. Başkan Temiz yaptığı açıklamada; “Bölgemizdeki sınır köylerinde ihtiyaç sahibi binlerce öğrencimiz var. Hayırseverlerimizin yardımlarını kendilerine yetiştirerek 2024-2025 Eğitim Öğretim yılı ve kış mevsimi öncesi kendilerine teslim ettik. Mutlulukları ve duaları görülmeye değerdi. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.