DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

ASKON’da Nasıroğlu güven tazeledi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Batman şubesi 5. genel kurulunda mevcut başkan M. Selman Nasıroğlu güven tazeledi.

ASKON’da Nasıroğlu güven tazeledi
29.09.2024 19:25
5
A+
A-

ASKON Batman Şubesi Dernek binasında gerçekleşen toplantıda üyeler ve yeni yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelmesiyle kongre yapıldı. Kongrede delegelerin tüm oylarını alan  M. Selman Nasıroğlu, bir kez daha güven tazeledi. Arkadaşlarının teveccühü ile tekrar göreve talipli olduklarını belirten Başkan Nasıroğlu, “Hep beraber daha güçlü bir yönetimle, daha güçlü birliktelikler ve ortaklıklara imza atacağız. Batman’a katma değer sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz. ASKON’u daha iyi noktalara çıkarıp daha da görünür hale getirmek istiyoruz. Batman Şubesi olarak üye işadamlarımız bünyesinde 12 bini aşan çalışan sayısına ulaşarak istihdam konusunda büyük adımlar atmaya devam etmekteyiz” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Mehmet Selman Nasıroğlu başkanlığındaki yönetim kurulunda Ramazan Bozkurt, Hamdullah Özoğul, Mahmut Eren, Ayten Kardeşler, Nihat Özdemir, Mustafa Vural, Ekrem Tüzün, Burhan Dinç, M. Masum Çiftçi, Fikri Sun, M. Şükrü Yılmaz, Mehmet Yılmaz, Beşir Dicle  ve Bahattin Yurttaş yer alırken, denetleme kurulu başkanlığına da Mehmet Çağlayan seçildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.