DOLAR
34,0730
EURO
38,0869
ALTIN
2.834,88
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Advert
Advert

Bir Kalp Bin Umut’tan kırtasiye yardımı

Bir Kalp Bin Umut Derneği Batman merkezde her yıl olduğu gibi bu yıl da yetim çocuklara kırtasiye yardımı kampanyası düzenlenirken, yüzlerce yetim çocuğun eğitim ihtiyaçları karşılandı.

Bir Kalp Bin Umut’tan kırtasiye yardımı
Advert
10.09.2024 16:08
5
A+
A-

Destekçilerin cömert yardımları sayesinde birçok yetim çocuğa yeni eğitim öğretim yılında yardım edildiğini belirten Bir Kalp Bin Umut Derneği Başkanı Veysi Mercimekçi, ailelerin eğitim hayatlarındaki zorluklarına bir nebze de olsa destek olabildikleri için büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Çocukların geleceğe ışık tutacak bireyler olduğunu belirten Başkan Mercimekçi, “Yetim çocuklara kırtasiye yardımlarımızın yanı sıra kardeşlerimizle sohbet etme fırsatı da bulduk. Gelecekleri hakkında nasıl yol alacakları konusunda onlara tavsiyelerde bulunduk ve başarı sözü aldık.

Bu tür yardımların daha fazla çocuğa ulaşabilmesi için Batmanlı hayırseverlerden de destek bekliyoruz. Her geçen gün büyüyen bu kampanyamızı daha fazla kardeşimize ulaştırmayı hedefliyoruz. Hayırseverlerin katkılarıyla, daha büyük kitlelere ulaşarak yardımlarımızı genişletebiliriz. Bu anlamlı kampanya, çocukların sadece okul ihtiyaçlarını karşılamakla kalmıyor, aynı zamanda onlara gelecek için umut aşılıyor. Dernek, topluma katkıda bulunmak isteyen tüm hayırseverleri bu önemli projenin bir parçası olmaya davet ediyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.