DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

Lübnan saldırılarını kınadılar

Siyonist işgal rejiminin Lübnan’da gerçekleştirdiği katliama tepki gösteren Batman’daki STK’lar, bu saldırının İslam’a karşı yapılan bir saldırı olduğunu belirtti.

Lübnan saldırılarını kınadılar
29.09.2024 19:54
4
A+
A-

Batman sivil toplum kuruluşları, Lübnan’da siyonist işgal rejimi tarafından yapılan ve Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ile birlikte birçok kişinin şehit olduğu saldırıyı kınayan bir yazılı açıklama yaptı. Katil, siyonist terör şebekesi İsrailin, ABD ve batı müttefikleri ile 12 aydır Gazze’de uyguladıkları katliamların benzerini Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta gerçekleştirdiği belirtilen açıklamada, “Lübnan’da farklı noktalara yönelik bombardımanda 500’ü aşkın Müslüman şehit edildi. Binlerce Müslüman da yaralandı. Bu saldırılarda Hizbullah lideri Hasan Nasrallah ve ona yakın kurmayları da şehit edildi. Hasan Nasrallah, tüm tartışmalardan uzak, İsrail’e karşı, siyonizme karşı Gazze’nin yanında durarak, İsraille çatışarak şehit edildi. Rabbim şehadetini kabul etsin” denildi.

“YEKVÜCUT OLMALIYIZ”

“Gazze’yi Beyrut’tan, Tahran’ı Diyarbakır’dan ayırırsak İsrail’in emellerine hizmet etmiş olacağız” diyen Batman sivil toplum kuruluşları, açıklamanın devamında şunları kaydettiler: “Unutmayalım ki, Gazze’yi Beyrut’tan, Beyrut’u Şam’dan, Şam’ı Bağdat’tan, Bağdat’ı Kahire’den, Kahire’yi Tahran’dan, Tahran’ı Diyarbakır’dan, Ankara’dan ayırırsak, israilin emellerine hizmet etmiş olacağız. İhtilaflarımızı bir yana bırakıp, siyonizme ve onun emellerine karşı, batıla karşı, Resulullah’ın buyurduğu gibi yekvücut olmalıyız. Aksi takdirde dün Gazze’de bugün Beyrut’ta yaşananlar yarın ülkemizde dahil tüm İslam beldelerinde yaşanacaktır. Yöneticilerimizden beklentimiz, bu siyonist vahşet karşısında gerekli tedbirleri almaları ve gerekli adımları atmalarıdır. Tüm ihtilafları bir tarafa bırakarak, asıl düşmana siyonizme, ABD’ye ve işbirlikçilerine karşı birlik olmalılar.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.