DOLAR
34,2822
EURO
37,2128
ALTIN
2.980,73
BIST
9.052,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİR

YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİR
26.09.2024 10:35
9
A+
A-

Yaşam Hastanesi’nden 3. Kez “Yaşam İçin Pedal Çevir”
Bisiklet Etkinliği

YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİR

Yaşam Hastanesi, Batman halkına sağlıklı yaşam bilinci aşılamak amacıyla geleneksel hale getirdiği “Yaşam İçin Pedal Çevir” bisiklet etkinliğini bu yıl 3. kez düzenliyor. Etkinlik, 29 Eylül Pazar günü saat 10.30’da Batman Park AVM önünde başlayacak.

Her yaştan katılımcının ücretsiz olarak bisikletleriyle katılabileceği etkinlikte, Batman şehir merkezinde bir tur atılacak. Etkinlik sonunda katılımcılar için kokteyl düzenlenecek ve Yaşam Hastanesi tarafından etkinlik için hazırlanan özel su mataraları turu tamlayan bisikletçilere hediye edilecek.

Sağlıklı Yaşam İçin Birlikte Pedal Çeviriyoruz

Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç, etkinliğin tamamen sosyal sorumluluk bilinciyle gerçekleştirildiğini belirterek, bu tür etkinliklerle Batman halkının sağlıklı yaşama teşvik edilmesini amaçladıklarını dile getirdi. Etkinliğin bu yıl daha geniş bir katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Program:

– 10.00 – 11.00: Konuşmalar, Bisiklet hazırlıkları (Katılımcılara Şapka ve Balon Dağıtımı)

– 11.00 – 11.40: Bisiklet Turu

– 11.40 – 12.30: Etkinlik için hazırlanan özel su mataralarının turu tamlayan bisikletçilere hediye edilmesi, Kokteyl ve Fotoğraf çekimi

Bisikletini Al Bize Katıl

Katılımcılar bisikletleriyle birlikte etkinlik alanına gelerek, Batman şehir merkezinde sağlıklı yaşam adına pedal çevirecekler. Batman’ın önde gelen isimlerinin de davet edildiği etkinlik, halkın sağlıklı yaşam bilincine katkıda bulunmayı hedefliyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.