DOLAR
34,2890
EURO
37,2177
ALTIN
2.989,60
BIST
8.965,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Az Bulutlu
20°C

“Milletimizin Vicdanına Havale ediyoruz”

Mart yerel seçimlerinde yeniden refah partisi olarak ülke genelinde 63 belediye başkanlığı kazandık.

“Milletimizin Vicdanına Havale ediyoruz”
02.10.2024 10:47
5
A+
A-

Akp nin israfçı ve verimsiz politikalarından dolayı belediyeler boğazına kadar borç altında bırakıldığına şahit olduk.

Akp den Yeniden Refah Partisinin aldığı belediyelerin kamu kurumlarına olan borç ve yükümlülükleri belediyeler Akp de iken kendi eserleri olan bu borçlar zamana bırakılmış ve tahsil edilmemiştir.

Belediyeler a
Akp nin elinden çıktıktan sonra kendi eserleri olan bu borçlar yeni belediye başkanlarımız üzerinden ani bir baskı ve tehdit aracı olarak kullanılıp belediyelerin maaş ödeyemez hizmet üretemez duruma düşürülmesi sağlanmıştır.

Bu haksız ve adaletsiz uygulamalar bize oy veren seçmeni cezalandırma amacı taşıdığını milletimiz net bir şekilde görmektedir.

Mağdur edebiyatıyla 23 yıldır iktidarda olan Akp kendisine alternatif olabilecek potansiyeli taşıyan Yeniden Refah Partisine haksız ,hukuksuz ve adaletsiz bir biçimde saldırıları devam etmektedir.

Bu saldırı ve tehditlere karşı direnemeyen bazı belediye başkanlarımız istifa edip daha konforlu ve tehditsiz bir alanı tercih etmektedirler.

Yeniden Refah Partisinden belediye başkanı seçilen belediye başkanları aldıkları oyların kendilerine ait olduğunu iddia edenlerde vardır fakat bu iddia temelsiz ve kendilerini avutmaya dönük beyhude açıklamalardır.

Yerel seçimlerde Akp ye tepki olarak Yeniden Refah Partisinin adaylarına oy veren her partiden seçmen de vardı belediye başkanlarının istifa ettirilmesi öncelikle Yeniden Refah Partili seçmenlere ve Akp ye tepki olarak adaylarımıza destek veren tüm muhalif parti seçmenlere büyük haksızlık edildiğini görmekteyiz .

2028 yılına iddialı adımlarla iktidara koşan Yeniden Refah Partisini hiç bir güç engelleyemeyecektir.

Akp nin Bu nobran davranışlarinin cezasını önümüzdeki 2028 seçimlerinde milletimiz Yeniden Refah Partisini mağdur etmeye çalışıp boğmak isteyen Akp ye sandıkta cevabını vereceğine inanıyoruz.

Sözde Akp nin ve sistemin demokrasi oyunuda duvara toslamıştır.
Akp nin Çifte standartları ve hukuksuz uygulamaları akp yi Türkiye’nin en hızlı eriyen partisi durumuna düşürmüştür bu hızlı düşüş devam edecektir.

Akp nin doğrudan ve dolaylı saldırılarıni milletimizin vicdanına havale ediyoruz.

Ziyaülhak Yamaç
Yeniden Refah Partisi İl Başkanı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.