DOLAR
34,2371
EURO
37,0363
ALTIN
3.017,13
BIST
8.848,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Parçalı Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C

TÜVTÜRK’TE ARAÇ MUAYENESİ REZALETİ

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, Türkiye’de araç muayene işlemlerinde hizmet veren Tüvtürk’ün tek kelimeyle rezaletlere imza attığını söyledi.

TÜVTÜRK’TE ARAÇ MUAYENESİ REZALETİ
22.10.2024 12:31
5
A+
A-

Tüvtürk’te araç muayene randevusu saatleri görmezden geliniyor, personeller insanlıktan nasibini almamış ve verilen sözde hizmetlerin ise tam bir fiyasko olduğunu belirten Başkan Cemil Turan, yetkililerin bunun önüne geçmesini istedi. Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan yaptığı açıklamada; “Muayene istasyonu merkezinden randevu alsanız bile 30 40 gün sonraya randevu veriliyor, birde belli bir saatte aracınızın muayene olacağı anlamına gelmiyor. Tüvtürkte yetkililer 2 veya 4 saat arası beklemek zorunda olduğunuzu ifade ediyorlar. Hem dünya kadar para alacaksınız, hemde Batman halkına hizmet vermeyeceksiniz. Batman’da Tüvtürk’ün önünde 50’ye yakın araç yığını olmak üzere, yaşlı, özürlü, hasta, genç insan kaynıyor. Şu zor dönemlerde doğru düzgün oturacak yeri dahi olmayan Tüvtürk insanları dib dibe bekletiyor. Bu söylediklerim asla abartı değildir. Yetkililer bir gün gidip orada 20 dakika kalırsa, bütün rezilliği gözleriyle görecekler. “ diye konuştu.
“PERSONEL YETERSİZ, HİZMET YOK GİBİ”
Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, çalıştırılan personelin yetersiz ve verilen hizmetlerinde yok denecek kadar az olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; “Türvtürk özel firma olduğundan, araçlarında muayeneye mecbur olduğunu bildiği için yetersiz eleman çalıştırıyor. Her gün yüzlerce aracın muayenesi varsa bunu bir kaç elemanla yapmanın hesabını yapıyor. Bura da amaç ne kadar fazla kazanırım hesabıdır. Vatandaşın işinin daha seri bir şekilde yürümesi için bir kaç firmaya daha muayene yetkisi verilmelidir. Rekabet olursa hizmet kalitesi artar. Hangi çağdayız. Bırakın bu işe birkaç firma daha girsin. İnsanları bir firmanın vicdanına bırakmayın. Halkımız parasıyla rezil oluyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.